master's thesis
Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine

Dalibor Živanović (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document

Živanović, D. (2019). Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, D. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović D. Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 February 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

D. Živanović, "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Islandora Bookmark - Please login to use this feature