diplomski rad
Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine

Ivan Šantić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Šantić, I. (2019). Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288

Šantić, Ivan. "Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288

Šantić, Ivan. "Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288

Šantić, I. (2019). 'Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288

Šantić I. Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288

I. Šantić, "Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579288