diplomski rad
Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice

Jelinić, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Jelinić, J. (2020). Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

Jelinić, Josip. "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

Jelinić, Josip. "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

Jelinić, J. (2020). 'Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

Jelinić J. Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

J. Jelinić, "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.