prikaz prve stranice dokumenta Higijena i sanitacija u proizvodnji vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Higijena i sanitacija u proizvodnji vina

Dragičević, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Dragičević, M. (2020). Higijena i sanitacija u proizvodnji vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

Dragičević, Marina. "Higijena i sanitacija u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

Dragičević, Marina. "Higijena i sanitacija u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

Dragičević, M. (2020). 'Higijena i sanitacija u proizvodnji vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

Dragičević M. Higijena i sanitacija u proizvodnji vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 29.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

M. Dragičević, "Higijena i sanitacija u proizvodnji vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619121

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.