diplomski rad
Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla

Sučić, Mia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Sučić, M. (2020). Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

Sučić, Mia. "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

Sučić, Mia. "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

Sučić, M. (2020). 'Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

Sučić M. Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

M. Sučić, "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.