Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Food Quality
Cite this document
Sučić, M. (2020). Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898
Sučić, Mia. "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898
Sučić, Mia. "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898
Sučić, M. (2020). 'Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898
Sučić M. Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898
M. Sučić, "Fizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:604898