diplomski rad
Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže

Janjatović, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Janjatović, G. (2020). Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

Janjatović, Gorana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

Janjatović, Gorana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

Janjatović, G. (2020). 'Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

Janjatović G. Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

G. Janjatović, "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480917

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.