diplomski rad
Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice

Tot, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Tot, N. (2020). Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

Tot, Nikolina. "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

Tot, Nikolina. "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

Tot, N. (2020). 'Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

Tot N. Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

N. Tot, "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.