Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Tot, N. (2020). Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064
Tot, Nikolina. "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064
Tot, Nikolina. "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064
Tot, N. (2020). 'Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064
Tot N. Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 06.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064
N. Tot, "Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:140064