Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Blažević, A. (2021). Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864
Blažević, Ante. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864
Blažević, Ante. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864
Blažević, A. (2021). 'Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864
Blažević A. Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864
A. Blažević, "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:553864