prikaz prve stranice dokumenta Krem-proizvodi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Krem-proizvodi

Smiljanović, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Smiljanović, M. (2021). Krem-proizvodi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

Smiljanović, Martina. "Krem-proizvodi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

Smiljanović, Martina. "Krem-proizvodi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

Smiljanović, M. (2021). 'Krem-proizvodi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

Smiljanović M. Krem-proizvodi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

M. Smiljanović, "Krem-proizvodi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:975719

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.