diplomski rad
Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah

Patljak, Mićo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Patljak, M. (2021). Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

Patljak, Mićo. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

Patljak, Mićo. "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

Patljak, M. (2021). 'Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

Patljak M. Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

M. Patljak, "Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811060

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.