prikaz prve stranice dokumenta Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka

Kolaković, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Kolaković, A. (2021). Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

Kolaković, Ana. "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

Kolaković, Ana. "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

Kolaković, A. (2021). 'Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

Kolaković A. Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

A. Kolaković, "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.