prikaz prve stranice dokumenta Osobna higijena u posluživanju hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Osobna higijena u posluživanju hrane

Kligl, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Kligl, K. (2022). Osobna higijena u posluživanju hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

Kligl, Katarina. "Osobna higijena u posluživanju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

Kligl, Katarina. "Osobna higijena u posluživanju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

Kligl, K. (2022). 'Osobna higijena u posluživanju hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

Kligl K. Osobna higijena u posluživanju hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 24.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

K. Kligl, "Osobna higijena u posluživanju hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:213601

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.