Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. str. 117-124. urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje; Jelić, Petra; Novosel, Fides; Ižaković, Maja; Marček, Tihana

Citirajte ovaj rad

Pavlović, H., Jelić, P., Novosel, F., Ižaković, M. i Marček, T. (2022). Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads. U J. Babić, (Ur.), D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 117-124). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje, et al. "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Jurislav Babić, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022, str. 117-124. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje, Petra Jelić, Fides Novosel, Maja Ižaković i Tihana Marček. "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 117-124. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. Citirano 17.09.2022.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, H., et al. (2022) 'Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads', u Babić, J. (ur.), Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, Tuzla, str. 117-124. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220 (Datum pristupa: 17.09.2022.)

Pavlović H, Jelić P, Novosel F, Ižaković M, Marček T. Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads. U: J. Babić, ur., D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli; 2022. Str. 117-124. [pristupljeno 17.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

H. Pavlović, P. Jelić, F. Novosel, M. Ižaković i T. Marček, "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, J. Babić, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220 [Citirano: 17.09.2022.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.