Scientific paper - Original scientific paper
Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads
In: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (Ed.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. pp. 117-124. urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje; Jelić, Petra; Novosel, Fides; Ižaković, Maja; Marček, Tihana

Cite this document

Pavlović, H., Jelić, P., Novosel, F., Ižaković, M. & Marček, T. (2022). Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads. In J. Babić, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 117-124). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje, et al. "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Jurislav Babić, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022, pp. 117-124. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, Hrvoje, Petra Jelić, Fides Novosel, Maja Ižaković and Tihana Marček. "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 117-124. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. Accessed 2022 November 29. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

Pavlović, H., et al. (2022) 'Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads', in Babić, J. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, Tuzla, pp. 117-124. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220 (Accessed 29 November 2022)

Pavlović H, Jelić P, Novosel F, Ižaković M, Marček T. Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads. In: J. Babić, ed., D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli; 2022. Pp. 117-124. [cited 2022 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220

H. Pavlović, P. Jelić, F. Novosel, M. Ižaković and T. Marček, "Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, J. Babić, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tuzla: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962220 [Accessed: 29 November 2022]

Please login to the repository to save this object to your list.