Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad
Domjanović, I. (2022). Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, Iva. "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, Iva. "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, I. (2022). 'Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović I. Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
I. Domjanović, "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496