Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Food Quality
Cite this document
Domjanović, I. (2022). Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, Iva. "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, Iva. "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović, I. (2022). 'Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
Domjanović I. Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496
I. Domjanović, "Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157496