završni specijalistički
Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije

Karuza, Jadranka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Karuza, J. (2022). Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

Karuza, Jadranka. "Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

Karuza, Jadranka. "Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

Karuza, J. (2022). 'Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

Karuza J. Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

J. Karuza, "Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378032

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.