Naslov (engleski) | Flour - Bread : Book of Abstracts 9th International Congress Flour - Bread '17 [and] 11th Croatian Congress of Cereal Technologists |
Urednik | Antun Jozinović |
Urednik | Sandra Budžaki |
Urednik | Ivica Strelec |
Ostale odgovornosti | Antonija Šarić (Drugo) |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 5 Reviews, 11 Original research articles and 2 Professional articles presented at 9th International Congress Flour – Bread ’17 and 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’17. |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Ostalo |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 138 |
p-ISSN | 1848-2554 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:222167 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2017 |
Skup | Naziv: 9th International Congress Flour – Bread ’17 and 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Naziv: 9. internacionalni kongres Brašno - Kruh ’17 / 11. Hrvatski Kongres tehnologa žitarica Brašno – Kruh ’17 Kratica: Flour-Bread Lokacija: Opatija, Hrvatska Organizator: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek Organizator: International Association for Cereal Science and Technology - ICC Organizator: Croatian Food Agency - HAH Datum početka: 2017-10-25 Datum završetka: 2017-10-27 |
URL dokumenta | http://161.53.208.100/cgi-bin/lb10/unilib.cgi?form=D1100116040 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-03-17 13:54:18 |