prikaz prve stranice dokumenta Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium

Šibalić, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Šibalić, N. (2023). Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

Šibalić, Nikolina. "Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

Šibalić, Nikolina. "Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

Šibalić, N. (2023). 'Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

Šibalić N. Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 18.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

N. Šibalić, "Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:965451

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.