Škrabal, S., Šubarić, D., Miličević, B., Ačkar, Đ., Babić, J. i Miličević, R. (2011). Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada. U D. Šubarić, (Ur.), M. Planinić, (Ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (str. 418-430). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296
Škrabal, Svjetlana, et al. "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Ur. Drago Šubarić, Ur. Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, str. 418-430. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296
Škrabal, Svjetlana, Drago Šubarić, Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić i Radoslav Miličević. "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada." U Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 418-430. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Citirano 12.03.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296
Škrabal, S., et al. (2011) 'Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada', u Šubarić, D. (ur.), Planinić, M. (ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, str. 418-430. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296 (Datum pristupa: 12.03.2025.)
Škrabal S, Šubarić D, Miličević B, Ačkar Đ, Babić J, Miličević R. Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada. U: D. Šubarić, ur., M. Planinić, ur. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Str. 418-430. [pristupljeno 12.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296
S. Škrabal, D. Šubarić, B. Miličević, Đ. Ačkar, J. Babić i R. Miličević, "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić i M. Planinić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296 [Citirano: 12.03.2025.]