Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada
In: Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. / Šubarić, Drago; Planinić, Mirela (Ed.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. pp. 418-430. urn:nbn:hr:109:420296


Cite this document

Škrabal, S., Šubarić, D., Miličević, B., Ačkar, Đ., Babić, J. & Miličević, R. (2011). Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada. In D. Šubarić, (Ed.), M. Planinić, (Ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (pp. 418-430). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296

Škrabal, Svjetlana, et al. "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, edited by Drago Šubarić, edited by Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, pp. 418-430. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296

Škrabal, Svjetlana, Drago Šubarić, Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić and Radoslav Miličević. "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada." In Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 418-430. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Accessed 2025 March 12. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296

Škrabal, S., et al. (2011) 'Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada', in Šubarić, D. (ed.), Planinić, M. (ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 418-430. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296 (Accessed 12 March 2025)

Škrabal S, Šubarić D, Miličević B, Ačkar Đ, Babić J, Miličević R. Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada. In: D. Šubarić, ed., M. Planinić, ed. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Pp. 418-430. [cited 2025 March 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296

S. Škrabal, D. Šubarić, B. Miličević, Đ. Ačkar, J. Babić and R. Miličević, "Utjecaj mlijeka u prahu i uvjeta čuvanja na stabilnost čokolada", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić and M. Planinić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:420296 [Accessed: 12 March 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.