diplomski rad
Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka

Ivica Rendić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Rendić, I. (2014). Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić, I. (2014). 'Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

Rendić I. Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675

I. Rendić, "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675