diplomski rad
Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira

Dražen Lendić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad...

Lendić, D. (2013). Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, D. (2013). 'Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić D. Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

D. Lendić, "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303