prikaz prve stranice dokumenta Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira

Lendić, Dražen
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Lendić, D. (2013). Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, Dražen. "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić, D. (2013). 'Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Lendić D. Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

D. Lendić, "Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242303

Islandora Bookmark - Please login to use this feature