Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Radić, M. (2015). Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, M. (2015). 'Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić M. Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
M. Radić, "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126