Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Radić, M. (2015). Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić, M. (2015). 'Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
Radić M. Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126
M. Radić, "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126