master's thesis
Determination of β-glucan content in domestic barley varieties 2013

Mato Radić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document...

Radić, M. (2015). Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126

Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126

Radić, Mato. "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126

Radić, M. (2015). 'Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126

Radić M. Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2019 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126

M. Radić, "Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410126