diplomski rad
Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče

Monika Bušnja (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Bušnja, M. (2015). Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, M. (2015). 'Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja M. Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

M. Bušnja, "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293