master's thesis
Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče

Bušnja, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Bušnja, M. (2015). Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, Monika. "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja, M. (2015). 'Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Bušnja M. Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2022 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

M. Bušnja, "Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:941293

Please login to the repository to save this object to your list.