prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba

Miljević, Duška
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Miljević, D. (2013). Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, D. (2013). 'Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević D. Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

D. Miljević, "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.