prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba

Miljević, Duška
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Miljević, D. (2013). Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, Duška. "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević, D. (2013). 'Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Miljević D. Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

D. Miljević, "Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236693

Islandora Bookmark - Please login to use this feature