prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće

Ivanković, Ina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za kemiju i ekologiju

Citirajte ovaj rad

Ivanković, I. (2012). Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

Ivanković, Ina. "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

Ivanković, Ina. "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

Ivanković, I. (2012). 'Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

Ivanković I. Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 17.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

I. Ivanković, "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.