Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za fundamentalnu kemiju
Ivanković, I. (2012). Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189
Ivanković, Ina. "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189
Ivanković, Ina. "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189
Ivanković, I. (2012). 'Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189
Ivanković I. Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189
I. Ivanković, "Utjecaj pH-vrijednosti podzemne vode na učinak koagulanata u procesu obradbe vode za piće", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643189