završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)

Kovačić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kovačić, M. (2016). Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

Kovačić, Marija. "Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

Kovačić, Marija. "Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

Kovačić, M. (2016). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

Kovačić M. Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

M. Kovačić, "Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:499617

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.