diplomski rad
Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Sušac, Elena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Sušac, E. (2016). Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, E. (2016). 'Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac E. Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

E. Sušac, "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.