master's thesis
Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Sušac, Elena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Sušac, E. (2016). Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, E. (2016). 'Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac E. Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

E. Sušac, "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Please login to the repository to save this object to your list.