master's thesis
Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva

Sušac, Elena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Sušac, E. (2016). Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, Elena. "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac, E. (2016). 'Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Sušac E. Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

E. Sušac, "Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:143648

Islandora Bookmark - Please login to use this feature