Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Oršulić, M. (2016). Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, M. (2016). 'Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić M. Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
M. Oršulić, "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645