završni specijalistički
Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera

Tucaković, Mira (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Tucaković, M. (2016). Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

Tucaković, Mira. "Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

Tucaković, Mira. "Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

Tucaković, M. (2016). 'Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

Tucaković M. Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

M. Tucaković, "Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954187

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.