diplomski rad
Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata

Josipa Mađarić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Mađarić, J. (2017). Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

Mađarić, Josipa. "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

Mađarić, Josipa. "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

Mađarić, J. (2017). 'Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

Mađarić J. Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

J. Mađarić, "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.