diplomski rad
Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor

Marko Jovanovac (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Jovanovac, M. (2017). Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, M. (2017). 'Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac M. Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

M. Jovanovac, "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927