master's thesis
Determination of sugar concentration during biological treatment of grape pomace with Trametes versicolor

Marko Jovanovac (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations
Cite this document

Jovanovac, M. (2017). Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, M. (2017). 'Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac M. Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2020 January 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

M. Jovanovac, "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Islandora Bookmark - Please login to use this feature