diplomski rad
Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina

Kojić, Nataša (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Kojić, N. (2017). Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, N. (2017). 'Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić N. Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 05.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

N. Kojić, "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.