Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Mikičević, M. (2017). Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163
Mikičević, Mirela. "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163
Mikičević, Mirela. "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163
Mikičević, M. (2017). 'Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163
Mikičević M. Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 29.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163
M. Mikičević, "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163