Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Radeljić, A. (2017). Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112
Radeljić, Anđela. "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112
Radeljić, Anđela. "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112
Radeljić, A. (2017). 'Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112
Radeljić A. Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112
A. Radeljić, "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112