Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Šimunić, H. (2017). Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773
Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773
Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773
Šimunić, H. (2017). 'Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773
Šimunić H. Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773
H. Šimunić, "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773