diplomski rad
Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje

Nives Farago (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Farago, N. (2018). Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago, N. (2018). 'Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Farago N. Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

N. Farago, "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.