diplomski rad
Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke

Neven Serdarušić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Serdarušić, N. (2015). Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642

Serdarušić, Neven. "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642

Serdarušić, Neven. "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642

Serdarušić, N. (2015). 'Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642

Serdarušić N. Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642

N. Serdarušić, "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642