diplomski rad
Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije

Ivana Tkalec (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Tkalec, I. (2019). Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

Tkalec, Ivana. "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

Tkalec, Ivana. "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

Tkalec, I. (2019). 'Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

Tkalec I. Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

I. Tkalec, "Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:417086

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.