Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Kovačić, M. (2019). Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059
Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059
Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059
Kovačić, M. (2019). 'Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059
Kovačić M. Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059
M. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059