diplomski rad
Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna

Sršić, Matea (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Sršić, M. (2019). Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, M. (2019). 'Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić M. Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 10.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

M. Sršić, "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.