diplomski rad
Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije

Lacković, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Instrumentalne metode II

Citirajte ovaj rad

Lacković, M. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, Mario. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, Mario. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković, M. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Lacković M. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

M. Lacković, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:110087

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.